Mail onleesbaar?

Welkom,

De Concept Store is helemaal vernieuwd en zorgt weer voor heel wat inspiratie! U vindt er niet enkel massa’s nieuwe ideeën over comfort, design en technologie, maar ook over kwaliteit en duurzaamheid. Kortom, een platform voor creatieve, ondernemende en vooruitstrevende professionals zoals u.

Bier inspired!

Kom op 12, 13 of 14 juni naar de Concept Store en laat u in primeur inspireren door onze partners. Tussen 10u en 19u ontdekt u er alle nieuwigheden en krijgt u de gelegenheid om bij een hapje en een drankje ideeën uit te wisselen met onze “inspirateurs”. Op 12 en 14 juni zorgt biersommelier Ben Vinken bovendien voor een exclusieve degustatie. Vergeet dus niet in te schrijven via deze link voor 1 juni 2012.

B there!

Geraakt u er niet in die week, maar wil u toch graag een persoonlijke rondleiding? Laat het ons weten dan maken we een afspraak.

Biersommelier Ben Vinken is een absolute specialist in de wereld van mout, gisting en hop. Met meer dan dertig jaar ervaring in verschillende brouwerijen organiseert hij exclusieve degustaties en vat hij het geheim van de lekkerste bieren bij de schuimkraag. Geen klein bier dus...

De stijlvolle lichtschakelaars en domotica van Legrand Group, de architecturale verlichting van Delta Light, de innovatieve led- en oled-oplossingen van Osram. De revolutionaire electronica van Sharp en de onovertroffen luidsprekers van Bowers & Wilkins. De designmeubels van Vitra, het high-end domoticasysteem van Vantage, de centrale stofzuigsystemen van All-Vac Technology. Allen verenigd in onze Concept Store voor een maximale inspiratie, hier wordt bewezen dat het geheel groter is dan de som der delen.
CONCEPT STORE • Steenkoolkaai 10 • 1000 Brussel • GOOGLEMAPS
Uitschrijven?