schaduw

Het oude schakelmateriaal Living, Light en Light Tech zal nog beschikbaar blijven tot eind NOVEMBER.

Vanaf dan wordt er volledig overgeschakeld op de nieuwe LivingLight reeks.
Hieronder vindt u alvast een overzicht van de compatibiliteit en verschillen van de oude en nieuwe reeks.

schaduw

Vereenvoudigde keuze in modulehouders:

Voortaan zijn er nog slechts 2 modulehouders nodig voor een installatie in belgische inbouwdozen. Er bestaat een versie met spanklauwbevestiging (LN 4702GL) en een versie met schroefbevestiging (LN 4702). Voor een installlatie in italiaanse BTicino dozen verandert er niets. De bestaande houders LN 4703, LN 4704, LN 4707 en LN 4726 blijven ongewijzigd.
Lees meer...

schaduw

Compatibiliteit oud en nieuw gamma:

  • De toetsen van het oude en nieuwe gamma zijn 100% compatibel. Dwz dat oude toetsen kunnen vervangen worden door nieuwe zonder het mechanisme of de houder te vervangen.
  • De afdekplaten
    • Italiaanse standaard: de oude en nieuwe afdekplaten (3, 4,7 en 3+3 modules) zijn 100% compatibel. Oude afdekplaten kunnen dus vervangen worden door nieuwe zonder de modulehouders of het mechanisme te demonteren.
    • Belgische standaard: de oude en nieuwe afdekplaten (2, 2+2, 2+2+2, 2+2+2+2 modules) zijn niet compatibel. Maw. nieuwe afdekplaten passen niet op oude modulehouders en omgekeerd.
schaduw

Steekklemmen op basisfuncties

De basisfuncties van het nieuwe LivingLight gamma met name de enkelpolige schakelaar, de wisselschakelaar, de drukknop en het stopcontact zijn voorzien van steekklemmen. Dit levert naast een installatiegemak ook tijdswinst op.

schaduw

LivingLight Air

De sterk innovatieve LivingLight AIR-afwerking is een voorbeeld van “slim” design waarmee Bticino inspeelt op de hedendaagse designtrend om alles alsmaar dunner te maken.De ultrafijne afdekplaat met een dikte van minder dan 5mm vormt een mooi egaal geheel met de axiale bedieningen. Deze liggen immers verzonken in de afdekplaat. Voor de installatie van LivingLight AIR moeten er wel specifieke modulehouders gebruikt worden. De afdekplaten bestaan in 11 Zamak afwerkingen (2, 3, 4, 7 of 3+3 modules). Vanaf oktober wordt er een nieuwe afwerking aan toegevoegd: Pure White.

schaduw

BELANGRIJK:

U kan de oude presentatiekoffer Living, Light en Light Tech inleveren bij uw groothandel. U ontvangt dan de nieuwe koffer LivingLight met ovale, rechthoekige en AIR-afdekplaten.
U kan ook rechtstreeks contact opnemen met uw Legrand vertegenwoordiger.

LEGRAND GROUP BELGIUM
Kouterveldstraat, 9
1831 Diegem
Belgium
 
Copyright © LEGRAND GROUP BELGIUM, All rights reserved.

Geen interesse in deze email? Uitschrijven