Mail onleesbaar?


Groene energie (hernieuwbaar)

De groep Legrand Belgium breidt haar productenaanbod verder uit met een gamma voor fotovoltaïsche installaties. Met dit assortiment bieden wij u een totaaloplossing voor zowel residentiële als tertiaire FV-installaties.

Naast de reeds bestaande producten zoals condensatorbatterijen, netwerkanalysatoren, meetcentrales, enz. … breidt Legrand met dit gamma haar aanbod voor energie-efficiënte oplossingen verder uit.

Energiebesparingen, de wens om onze natuurlijke bronnen te vrijwaren, verleidelijke subsidies en financieringen voor huizen, investeringen ...
Al deze elementen zorgen er vandaag voor dat de fotovoltaïsche markt in volle groei is en zo de deuren voor u opent!

Het fotovoltaïsche gamma van Legrand levert een oplossing voor zowel het gelijkstroom- als het wisselstroomgedeelte, alsook voor de omzetting van gelijkstroom naar wisselstroom (de omvormers). Dit assortiment is geschikt voor residentiële en tertiaire installaties.

 


De Omvormers

De omvormers Power-One, beschikbaar in 3 vermogens tot 12,8 kW,
zijn geschikt voor fotovoltaïsche installaties die gekoppeld zijn aan het LS-elektriciteitsnet.

De natuurlijke convectie van deze apparaten garandeert een geluidsarme werking van de installatie.

De technologie van 2 onafhankelijke volgsystemen (MPPT’s : Maximum Power Point Tracker) staat garant voor een maximaal rendement.

De uitlezing van de geproduceerde energie op het apparaat zelf (LCD-scherm) en de mogelijkheid tot communicatie over een netwerk (RS485-poort, USB) bieden diverse oplossingen voor de overdacht van gegevens.

Legrand fotovoltaische installaties schema
 

Het gelijkstroomgedeelte

Een modulair gamma van DC-scheiders (1000Vdc) met bijhorende smeltpatronen en automatische schakelaars (800Vdc) zorgen voor een beveiliging en scheiding van de gelijkstroomkringen afkomstig van de FV-panelen.

Bijkomend kunnen modulaire overspanningbeveiligers (1000Vdc) een extra beveiliging bieden aan de installatie.

Modulaire verdelers en Viking3 railklemmen, geschikt voor FV-installaties, zorgen voor een goede verdeling binnenin de verdeelkast.

Legrand fotovoltaische installaties gelijkstroomgedeelte

Bovenstaande componenten worden geplaatst in onze waterdichte DC-verdeelkasten Plexo³ die speciaal ontworpen zijn voor FV-installaties.

Deze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen naargelang de grootte van de installatie.

Ze kunnen voorzien worden van MC4-connectoren die een veilige verbinding garanderen van de bekabeling afkomstig van de panelen en de apparaten in de verdeelkast.

Legrand_fotovoltaische_installaties_verdeelkast
 

Het wisselstroomgedeelte:

Legrand_fotovoltaische_installaties_wisselstroomgedeelte

Ons bestaande gamma van energietellers is bijzonder geschikt voor de meting van de productie van de geproduceerde “groene” stroom.

Ons gamma van enkelfasige en driefasige energietellers met een precisieklasse 1 wordt aangevuld met een aanbod van tellers met een MID-certifiëring.

Download de brochure

© Legrand Group. All rights reserved.

Geen interesse in deze email? Uitschrijven.